Nu tar jag helg

Torsdag och sista arbetspasset för veckan är gjort, så himmla skönt! Så med andra ord så har min helg börjat nu :)

Dagen har varit bra, vi  började med nya version av vårat journal program i dag och det gick bättre än förväntat. Men det kommer nog ta några gånger innan det sitter i ryggmärgen på än.

Det vart ett riktigt skitväder när jag åkte hem från jobbet förut, först regnade det sen vart det snöblandat regn som blåste rakt i mot än. Det gjorde att sikten inte blev den bästa och att använda helljus var ju bara att glömma.

Köpte lite godis att smaska i sig ikväll när vi ska kolla på en massa serier. Men innan dess så ska jag hoppa in i duschen.


Åh btw så suger verkligen sjukvården. Efter att jag var och röntgade mig så skulle läkaren som skickade remisen ta kontakt med mig. Har han gjort det, nix och det har snart gått 2 veckor. Ringde till medicin i går och frågade de vad som händer nu, de slussade mig vidare till kirurgmotagningen.

De svarade på telefonen i dag att det var min vårdcentral som skall ta kontakt och berätta för mig vad som händer här näst. Ringde min vårdcentral och vet ni vad, det har inte änns fått mitt remis svar!!! Men sköterskan där sa att hon skulle ta tag i det och kontakta mig så fort de har fått vad de behöver. Hon tyckte även att det var bra att jag ringde och hörde mig för om hur det gick.

Tack underbara sjukvård för att jag måste ringa runt som en galning för att får reda på vad ni ska göra med mig samt se till att ni sköter erat jobb! Vad blir nästa grej att jag själv ska behöva ringa operations personalen och boka in ett datum som passar de och mig så det kan ta bort det där grustaget jag har i min gallblåsa.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0