Fantastisk kväll!

Hela gårdagen var helt underbar, dagen började med att jag hjälpte sophia att fixa håret då hon skulle iväg på bröllop. Sen åkte jag hem och fixade det sista med smörgåstårtan innan älslingen och jag fixade till oss.
 
Packade in alla saker vi skulle ha med oss i bilen och for ut till sköldinge där vi firade mig i förskott ute hos svärföräldrarna där även älsklingens bror med tjej och barn var.
 
Vi käkade smörgåstårta så vi vart fyrkantiga och sen fick jag jätte fina presenter. Fick pengar, körsbärs likör och marmelad och sen hallon te samt körsbärs te :)
 
Öppnade första cidern kl 16 och sen rullade det bara på, bytte kläder och sen vid 19 tiden rullade vi ut från gården i svärfars impala och styrde bilen mot björkviks folketspark och rockabilly rumble.
 
Det stog mkt fina bilar där när vi kom och stämningen var på topp! Ju längre kvällen gick ju mer folk fylldes det på och banden som spelade var super bra, speciellt vårat egna lokala rockabilly band :)
 
Naturligtvis så hade de ett jävla klädstånd och det drog ju jag som en geting till honung :P Hittade en jätte fin topp som fick följa med hem och älsklingen min köpte ett par super snygga solglasögon till mig :) Lägger upp bilder på de sen.
 
Innan vi åkte hem vid ca 1 tiden så tryckte vi i oss 2 hamburgare var, jisses så gott det var. Hade säkerligen kunnat trycka i mig en 3:e :P Halvsov lite i bilen påvägen hem, väl hemma somnaden jag som en tok slut prinsessa.
 
I dag mår jag helt okej, inga små dvärgar som dansar jenka i huvudet. Ska strax bege sig bort mot pizzeria norr för en pizza nom nom. Sen sksa det röjas lite här hemma innan det kommer över folk och firar mig :)

/M
 
 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0