Gone in 60 seconds

I eftermiddags så kokade jag och älsklingen egen rabarberkräm. Jag har aldrig varit mycket för kräm men denna vart jätte god. 
 
Gjorde klart alla kapitel i demens ABC som alla sommarvikarier på hemtjänsten ska göra. Ska göra provet i morrn på datorn hemma hos mamma då man skall skriva ut ett diplom sen.
 
Annars så har jag suttit med nästan i min deckarbok större delen utav kvällen, det är svårt att lägga ifrån sig boken ibland. Gjorde det ett litet avbrott för att fixa naglarna, filade, polerade och lackade de med ett klarlack.
 
Nu snart så blir det att titta på teve och närmare bestämt på kanal 5 då de visar Gone in 60 seconds. Härlig film men många snygga bilar, ett bra avslut på denna helg.
/M
 

 

Ditt ord
Postat av: Angelica

Tack detsamma :) Kollar med på den filmen, men ska strax slå på en annan. Författaren Liza Marklund har skrivit några böcker. Nu har dom blivit filmer. Rekomenderar dom starkt.

2012-07-08 @ 21:24:29
URL: http://ilivingthedream.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Allt är bra med mig tack sj ? jorå den har varit kanon hoppas din vart det oxå . Haft rött ett tag nu som va super läckert men dags att testa nått nytt :D Lust med bloglovin byte ? Ha en bra kväll :)

2012-07-08 @ 22:03:47
URL: http://lilqueen-n.blogspot.se/
Postat av: Maria

Sv: Idag har jag varit på min morbrors födelsedagskalas, och sen åkt till råsunda för att kolla på fotbollsmatch. :) Vad är dina planer för imorgon?

2012-07-09 @ 00:01:02
URL: http://mariaw.blogg.se/
Postat av: anna

det är en favorit bland filmer :D

2012-07-09 @ 17:00:56
URL: http://thellan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0