Ögonbryn gör mycket för ansiktet

Ögonbryn gör helt klart mycket för helhets intrycket när det kommer till ansiktet. Ett par välvårdade ögonbryn ger ett snyggt intryck medans ett par fula ovårdade ögonbryn kan ge ett negativt intryck.
 
Själv tycker jag inte om buskiga och ovårdade ögonbryn som har fått växa vilt. Där stråna växer huller om buller utan att det är någon direkt form på ögonbrynet. Som de här ögonbrynen tillexempel.
 
 
Men har man där emot breda "buskiga" välvårdade ögonbryn så kan jag tycka det är snyggt på rätt person. För att få lite styr på de tjocka ögonbrynen så kan man använda ögonbrynsgele för att hålla de på plats och få en fin form. Den översta bildenär på ett par snygga välvårade "buskiga" ögonbryn.
 
De två understa bilderna visar lite smalara ögonbryn som jag tycker är snyggt. Men de får inte vara för smala som streck. Någon jag absolut inte tycke är snyggt och som jag inte förstår att människor gör är att raka bort sina ögonbryn och sen ritar dit ett par. Jag tycker det är grymt ful, här kommer några exempel sådana ögonbryn;
 
 
Jag är nöjd med mina ögonbryn som jag har men fick man önska så skulle jag kunna tänka mig mega foxs ögonbryn som finns på bild i mitten utan de ögonbrynen jag tycker är snygga.
 
Om ni vill plocka era ögonbryn men är osäkera på hur ni ska göra tycker jag personligen att det kan vara värt att gå till en salong som fixar till de. För det blir lättare för en själv sen att hålla efter och se vilka strån man skall noppra bort.
 
Vilken sorts ögonbryn tycker ni är snyggast?
/M

Ditt ord
Postat av: malin

jag hade alltid komplex för mina bryn som ung. slutade med att jag rakade bort dom helt.. ritade varken dit nya eller dyligt men efter ca 2år så lät jag dom äntligen växa ut tack vare en arbetskollega som peppade mig och nu är dom där. mycket finare, lite smalare än från första början. precis så som jag önskade mig ha dom då men aldrig kunde få dom ^^

2012-07-10 @ 09:38:59
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0