Tips för att få volym i håret

Tänkte tipsa omen produkt som jag använder i håret när jag vill få lite extra volym utans att behöva tuppera och spraya som en tok.
 
Produkten jag anväder heter Osis Dust it som är ett volym puder. Det är ett lätt puder som ger textur och en matt effekt i håret. Hållbar stadga men som samtidig ger en naturlig känsla och mycket volym.
 
Man kan använda pudret genom att hälla en liten mängd i handflatan och gnugga händerna mot varandra.Kamma sen igenom händerna i torrt hår och lyft in det i hårbotten. För ett extra lyft så applicerar man direkt i hårbotten sen kan man tuppera och spraya lite för att fixera det lite extra.
 
Jag är super nöjd med detta puder och man behöver inte använda mycket alls för att få en synbar volym. Och när man tycker volymen börjar lägga sig lite så behöver man bara köra fingrarna i hårbotten och puffa till det lite. I vissa fall så kan man behöva komplitera med lite mer puder.
 
Pudret finns att köpa hos diverse hårfrisörer samt på en hel del sidor på nätet som säljer hårvårdsprodukter som lyko.se.
/M
 


Här har jag använt dust it för att få volym i mitt annars spik raka och volym lösa hår.

Ditt ord
Postat av: Liniz

sv: naw tack hon heter Alice

2012-07-07 @ 23:02:16
URL: http://mylifeasliniz.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0