Tips - Powder Refresh

Jag tänkte tipsa er om Redken Powder Refresh 01 som jag fick en provflaska utav min snälla hårfrissa. Vad gör då Powder Refresh jo det suger upp olja och fett i håret. Så man behöver inte tvätta håret varje dag utan istället kan man spreja den i hårbotten och kamma ut det i längderna för att fräscha upp håret.
 
Den är perfekt för personer som mig som har lugg för luggen har en tidens till att bli lite fettig. Så istället för att behöva tvätta hela håret så räcker det med att spreja lite av powder refresh i luggen och kamma ut.
 
Det som är extra bra med denna produkt är att det inte ser ut som att man har mjäl eller att håret blir grå/vit dassigt. Det brukar lätt kunna se ut så när man ex använder torr schampoo speciellt om man är röd, brun eller svarthårig.
 
Redken Powder refresh är där emot näst intill genomskinlig vilket är ett stort plus för vem vill se ut som om de har mjäl eller börjar bli grå håriga.
 
Den finns att köpa oss diverse hårfrisörer samt på näter hos bla Lyko.se där den för tillfället kostar 199 kr.

/M
 


Ditt ord
Postat av: M A T I L D A ♥

sv. det var super gott också ! :)
allt bra med dig? :)

KRAM

2012-07-31 @ 19:57:42
URL: http://raaawwr.blogg.se
Postat av: Sandraa

Fin blogg du har tjejen :D

2012-07-31 @ 22:47:34
URL: http://www.nattstad.se/sanemro
Postat av: malin

åh kanske man skulle testa denna istället.. jag kör med "dust it" och man blir ju lite grå i botten eller som mjällig, inte lika kul.. tål att funderas på :D

2012-08-02 @ 07:05:12
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0