Vilka jävla idioter

"STOPPA skortbilsberedninges förslag
Naturvårdsverkets ärendenr NV-01928-10 KRÄV ÅTER REMISS GENAST.
 
Just nu finns det ett liggande förslag om skrotbilar från Naturvårsverket som om det klubbas igenom kommer att innebära att det kan bli omöjligt att ha en reservdelsbil -eller för den delen ett nedplockat projekt stående i mer än ett år.
Följ länken så kan du läsa hela förslaget samt MHRF:s remissvar VI KRÄVER ATT REGERINGEN OMGÅENDE STOPPAR UTREDNINGEN OCH INFÖRLIVAR ALLA MOTORINTRESSEORGANISATIONER I SVERIGE I DENNA UTREDNINGENS BEREDANDE DÅ HELA ELLER STORA DELAR AV SVENSK MOTORKULTUR HOTAS OM FÖRSLAGET GÅR IGENOM. BEREDNINGEN FINNS ATT LÄSA PÅ
 
http://www.mhrf.se/M2011/2459/KeRedovisning "
 
Helt jävla sjukt, tycker det är bättre att de då drar upp riktlinje över hur man ska förvara reservdelsbilar samt nedplockade renoverings projekt istället för att man måste skrota den efter 1 år. De som håller på att renovera gammla bilar vet att det ibland tar mer än 1 år att fixa till bilen beroende på hur mkt det är att göra, hur mkt tid man har och om alla dela man behöver finns att köpa nära till hand. 
 
Om ni tycker lika illa om detta förslag som jag gör så gå in på denna sida http://upprop.nu/KEFS och skriv på deras protestlista och sprid sen detta vidare.
/M
 
 
 

Ditt ord
Postat av: rebecca

tack den var bra, hoppas din dag var bra! =) vill ha en canon 600d men de får nog vänta ett tag tror jag får köpa någon billigare så jag kan spara lite pengar =)

2012-07-30 @ 06:47:30
URL: http://www.nattstad.se/Rebecca.J

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0