Avsky på hög nivå!

Förut i kväll satt jag i lugn och ro, läste lite bloggar och kastade ett öga på teven. Efter en stund så hör jag det dovt surrande och när jag tittar upp så ser jag till min fasan en geting flygandes 20 cm från mitt huvud.

Jag kom snabb upp ur soffan och stängde snabbt som tusan igen dörrarna till köket och sovrummet. Letade sen fram en tidning och en stor portion mod och försöka mota ut fan skapet.

Efter mycket om och men så lyckades jag till slut bli av med den och snabbt som attan drog jag igen balkongdörren så han inte skulle hitta in igen.

Sen satte jag mig ner i soffan och pustade ut för jag är livrädd för getingar. Det är en sak ifall man är ute och de kommer då är det lättare att gå från den. Det är ju inte lika lätt i en lägenheten där man inte vill ha den.


Åkte ett en sväng till svärföräldrarna sen, tog en fika och snackade skit. Älsklingen plockade ur en massa saker ur skuffen på mustangen. Får se ifall vi åker med den till laxå, det beror lite på hur vädret blir i morrn.

Nu är vi hemma och tar det lugnt. Älsklingen spelar xbox för fulla muggar och jag sitter här och nördar. Men om en stund ska jag mota bort honom från xboxet då jag ska titta på criminal minds.
/M



Ditt ord
Postat av: Joss

sv; Tack & Desamma! :D

Nej inte direkt. Själv då?

2012-06-08 @ 21:20:01
URL: http://jjosefinehallgren.blogg.se/
Postat av: Louise

Usch för getingar! Speciellt bålgetingar!



Sv: tack snälla :) Detsamma :)

2012-06-08 @ 21:27:29
URL: http://louisedahl.blogg.se/
Postat av: Madde

sv: Aha ja han vet ju allt tror han.. Kan ju meddela att ja vet mycket mer ;) för va ja förstod va de grafiska de pratade om ;)

2012-06-08 @ 22:51:06
URL: http://shabo.blogg.se/
Postat av: laura

sv: tacktack, hoppas du har haft en trevlig dag och får en trevlig helg! :)

2012-06-08 @ 23:28:16
URL: http://lauraanderberg.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Visst är det, men jag kunde inte hitta det i butiken:(

2012-06-08 @ 23:48:37
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: malin

USCH, jag haaaatar getingar.. sjukt läskiga, vill inte direkt bli stucken heller. sen är dom ju överallt o flyger mot en o skit! huuua!!!!

2012-06-09 @ 10:55:18
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0