Bra start på dagen

Trött i morse men det vart ändå en bra start på dagen då jag mötte 3 jänkare på vägen till jobbet. Helt plötsligt var tröttheten som bort blåst. 
 
Arbetsdagen gick fort och innan jag åkte hem så lämnade jag in min arbetsrapport så jag ska få lön. Pratade lite med chefen och hon gav mig en massa beröm och tycke jag var så duktig. Det är alltid roligt att höra att man gör ett bra jobb och att de är nöja med än :)
 
Hem och käkade lunch sen gick jag över gården för att prova ett par inlines hos en tjej. De passade så jag vart ett par inlines rikare.
 
Fick ett oväntat men trevlig samtal från en killkompis som berättade att han var i stan och ville ta en fika. Har inte träffa micke på år och dar då han bor i värnamo. Sist jag träffade honom var när jag umgicks med hans bror för typ 3-4 år sen.
 
Han var så snäll och bjöd på fika på CL där vi satt 1 timme och snackde skit innan det var dags för honom att styra bilen hemmåt.
 
Gick hem till mamma en sväng där trädgårdsarbetarna äntligen hade kommit och börjat med deras trådgårdsplätt på baksidan. Nu har jag bänkat mig i soffan här hemma och tittar på VD, när det är slut så ska jag ta tag i disken samt köra igång en maskin tvätt. 
/M
 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0