Rött är fint

Efter disken och städningen så kollade jag på vampire diaries på teve. Jag som inte skulle fastna vid någon serie är helt fast i den :P När det började visas (jag tittar på repriserna som går nu) så rynkade jag bara på nästan och tänke jaha ännu en vampyr serie. Men attans så fel man kan ha ;)
 
När det var slut så gjorde jag två kapitel om demens ABC som min chef vill att alla som jobbar där ska göra. Det är för att vi ska få en större inblick i hur man ska bemöta de som lider av olika typer av demens. Jag tycker det är jätte bra och även som utomstående perosn så kan man läsa hur demens påverkar människan.
 

När de var avklarade så sammlade jag ihop pantburkarna och tog en promenad bort till copp och pantade lite. Det var skönt att komma ut på en liten promenad även fast det regande.
 
Sitter nu och väntar på att nagellacket på tånaglarna ska torka. De fick blir röda naglar igen, tycker det är fint. Ska måla naglara röda sen på fredag så det är fräscha och snygga till lördagens rockabilly rumble :)
/M
 


Ditt ord
Postat av: rebecca

De får jag och köpa imorgon, tack så mycket för tipset! kram!

2012-06-25 @ 18:14:44
URL: http://www.nattstad.se/Rebecca.J
Postat av: rebecka

sv: jaha tack för tipset. men jag kan bara inte vara utan nagellack.. så det är svårt att låta dom vara i fred men jag kan låta bli att fila! :D

2012-06-25 @ 19:12:46
URL: http://angres.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0