Fotat

Natha var förbi en stund förut i dag, vi tog en fika och skvallrade. Sen så fotade hon mina tatueringar, tänke lägga upp de här på bloggen sen men en lite förklaring till varför jag valde just precis det motive och vad det betyder för mig.

När hon hade gått sen så tog jag tag i disken och plockade iordning i köket. Flyttade sen på min bil då det är parkeringsförbud i morrn på den gatan jag stod på i dag.

Vissa skiter i att flytta på bilarna och i dag var det 5 bilar som stod på gatan med parkeringsförbud. De 5 bilärgarna är nu ägaren till en varsin pbot på 300 kr styck. De pengarna kan man ha mkt roligare för, tycker åtminstonde jag.

Hämtade älsklingen på jobbet sen, fixade lite käk och nu sitter jag mätt och belåten i soffan. Hjärtat skall ut till garaget och själv ska jag skriva ett brev samt pyssla lite.

/M

Ditt ord
Postat av: anna

Min nya :) ja bytte namn ju, hade en liten tävling igår typ att den som kommer med ett bra nick till mig, ja vinner en länkning osv :D

2012-03-20 @ 17:56:35
URL: http://www.nattstad.se/SexyNaughtyMe
Postat av: anna

jo exakt men vissa säger ju de som befallning å sånt lyssnar ja inte på..å sen finns de vissa som säger hur ja ska göra å gör ja inte som de vill, blir de sura å kallar mig för omogen bla bla bla..de är rätt så..ja störande så att säga..för råd de tar ja ifrån vännerna för de slutar alltid me att de låter mig bestämma sj ändå..men sen finns de andra, som jag valt att bryta med, som inte kan ta de..utan försöker ge mig dåligt samvete, se mig som en sämre människa osv..sånt pallar inte jag :S

2012-03-20 @ 17:58:18
URL: http://www.nattstad.se/SexyNaughtyMe
Postat av: anna

haha jo då har man gott sköljmedel så ;) hahah har ett nytt nu, fan sååå gott de luktade :D ojoj, kört med de förr :P

2012-03-20 @ 18:30:07
URL: http://www.nattstad.se/SexyNaughtyMe

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0