Linköping

Lite sovmorgon och frukosten ligger nu i magen. Kläderna är på och sminket sitter där det ska, nu väntar jag bara på mitt hjärta. Han ska få i sig lite kaffe så han blir som folk och sen ska jag lägga om hans sår innan vi kan bege oss iväg till Linköping.

Första anhalten där blir biltema då min bil skrek efter ett nytt bromsbelägg, john var ju så snäll och kollade min bil i går. Jag är nöjd över att min bil inte skrek efter mer för denna gång vart det inte så dyrt vilket uppskattas av min smala plånbok.

När vi är på biltema så skall vi även köpa 8 säckar med blästersand så våra renoveringsobjekt till bilar kan bli klara. Sen tor jag det var lite annat smått och gott vi skulle ha där ifrån oxå.

Efter biltema så blir det ikanohuset för lite shopping, jag behöver bl a legging och sen får man se vad som mer följer med hem :P
/M




I väntan på att hjärtat skall vakna till

Ditt ord
Postat av: anna

Ja jag misstänker de är någon som är snäppet äldre än mig eller en som börjar närma sig min ålder men känner sig gammal xD inte vet jag men de är underhållande, ja för min del iaf. Jag bara skrattar å känner mig snyggare hahahah ;P

2012-03-13 @ 12:40:24
URL: http://nattstad.se/dobermannanna
Postat av: AMANDA

Åh Linköping, där bor ju jag ;) haft en bra dag änsålänge? Kramis :)

2012-03-13 @ 14:15:27
URL: http://amandamalmehed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0