Servettringar

Vart lite pysslande i dag också. Dagen till äran knåpade jag ihop enkla men snygga (enligt min mening) servettringar av ståltråd och pärlor.

Jag tog en lagom lång ståltrådsbit och virade en tunn silverfärgad ståltråd rund den mörka ståltråden. Jag virade en bit sen trädde jag på en pärla på det mörka tråden. Efter pärlan fortsatte jag att vira den ljusa ståltråden och så fortsatten jag tills jag kom ut till änden.

Det tog sin lilla tid men när man väl fick in snittsen så gick det riktigt fort. Det som är roligt med servettringar är att det finns ingen rätt eller fel när man gör sånna. Det är bara att låta fantasin flöda, man behöver inte bara använda pärlor utan man kan använda berlocker också för att få till sin egen touch :)

I morrn ska jag försöka mig på min idé jag har som innefattar ståltråd och tyg.
/M

 

 


Ditt ord
Postat av: anna

Hahah xD Skulle inte alls förvåna mig asså ;) men jag förstår na då lite, svart är jävligt snyggt på mig mohahah nee men seriöst, på de flesta :) jag trivs i de som faan, fastän jag egentligen är blond men jag ångrar mig alltid å vill färga de svart igen :)

2012-03-07 @ 17:43:25
URL: http://nattstad.se/dobermannanna
Postat av: anna

jaa men svart är awsome :) aaa men de kan vara riktigt najs :P men va bajs ju, men de kanske är fel typ av färg? köp på shock store eller en annan sån där affär, finns ju blekmedel med osv :) eller köp löshår i slingor å sätt in då :D

2012-03-07 @ 18:13:06
URL: http://nattstad.se/dobermannanna
Postat av: anna

Ja men testa med löshår, kan du ju ta ut de då du lessnar liksom :D de är fan awsome :P har du fejjan eller så? du verkar ju svinschyst :D

2012-03-07 @ 18:36:56
URL: http://nattstad.se/dobermannanna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0