Sovmorgon

I går kväll var jag ute hos min kusin, vi tittade på film och snackade skit. Filmen vi tittade på var One for the money som är baserat på Janet Evanovich böcker om prisjägaren Stephanie Plum.

Jag och min kusin har läst de flesta utav hennes böcker och tycker de är hysteriskt roliga. Vi tycke filmen var bra, dock lite besvikna på rollsättningen. Vi hade valt andra skådisar till vissa av karaktärerna sen så hade de ändrat lite för mkt i handlingen.

Men över lag så var det rolig och bra, man får tänka på att det är svårt att göra en film från en bok och kunna få med allt.

När jag kom hem sen vart det lite filmtittade med karln, vi kollade på zombieland. Den var bra, inte så där super duper rolig men helt okej att titta på. När filmen var slut så var kl tolv och det var bara att krypa ner i sängen.

I dag vart det lite sovmorgon då vi inte hade läkartid förens halv 10 så vi gick upp vid kvart i 9. Men även fast vi fick sovmorgon så var vi båda super trötta. Men nu efter att vi varit hos läkaren samt fått i oss lite frukost så börjar jag bli lite piggare.

Nej lika bra att sysselsätta sig med någon så inte tröttheten kommer tillbaka.
/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0