Tatuering no.10,11 & 12

Nästa tatuering eller rättare sagt tatueringar ut är en svala, körsbär samt en gamal mikrofon med en banderoller med texten cash is king. Den är placerad på det vänstra benet.

Körsbären gjorde jag för det är en bland de godast frukterna samt dofterna jag vet. Det påminner så mycket om sommaren för mig.

Svalan gjorde jag för att jag tycker de är väldigt vackra, även de påminner mig om sommaren. För mig betyder den även frihet men att man alltid kommer hem.

Den gamla mirkofonen gjorde jag för att jag äslar att lyssna på musik och gärna då gammal musik. Valet utav texten i banderollen kan man tolka på två sätt, jag gör det åtminstonde. Den första är att Johnny Cash är kung, han var grym på att skapa bra och djupa låtar.

Andra tolknings sättet är att pengar är kung. Det är tyvärr inte mycket vi kan göra i dag utan pengar, vilket är synd. Männsikan är styrd utav pengar, ju mer pengar vi har ju lättare har man det var av uttrycket cash is king.

Dessa tre tatueringar är gjorda så de ser enhetliga ut, som en ända stor tatuering. Dessutom är det mycket rockabilly influerat över den då jag älskar den tidsepoken men musiken, kläderna, håret, sminket och bilarna.
/M




Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0