Oj vad trött jag vart

Efter att vi hade varit ute i sköldinge och lapat sol samt städat ut min ford så skulle vi sätta oss på balkongen och slappa. Men vi gick snabbt in för det var fan mig ingen värme där ute.

Älsklingen var snäll och fixade disken mendans jag tittade ifall det kommit ut några nya jobb att söka men det var torrt på den fronten.

Jag fixade middag sen som vart kyckling och ris, vart tok trött efter maten så det vart till att vila ögonen en stund i soffan. Nu är jag vaken men ack så slö jag är men här kan jag inte sitta och dega fram tills det är dags att sova.

Så jag tänkte istället fixa iordning i min garderob där det ser ut som om någon har slängt in en bomb :P Kanske passa på och se ifall man kan rensa ut lite kläder oxå, för gör man det jag då får man väl fylla på med nytt eller hur?! :D
/M

Ditt ord
Postat av: elin

sv; min garderob är tom ;) jag har alla mina kläder ligger på soffan istället i sovrummet, skulle nog också behöva vika lite kläder osv.

hehe fyller år på lördag nästa helg! hade hoppats på att jag skulle kunna ha uppkörning å så veckan efter, men de går ju inte nu eftersom att jag ligger så långt efter, men jag satsar på att ha körkortet innan sommarlovet är slut :D

2012-05-19 @ 21:37:27
URL: http://elinbergsman.blogg.se/
Postat av: elin

sv; finns ingen bättre plats att ha kläderna på än i soffan eller sängen ;)

hehe tack så mycket! :D

2012-05-19 @ 22:02:15
URL: http://elinbergsman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0