Skruvat som en tok

Har hunnit med att damma av hela lägenheten, sen ringde sophia och ville bjuda på lunch. Det tackar man ju inte nej till :P

Åkte snabbt iväg och handlade färg samt toapapper innan jag hämtade upp henne och så käkade vi lunch på barkens. Det vart kycklingfilé med ris och beasås som smakade kalas.

Körde henne till öb sen där hon köpte två jätte snygga lila runda mattor sen köpte hon en bänk på jysk som jag sen hjälpte henne att skruva ihop. Det var inte det lättaste men vi fick ihop det och det vart skit snyggt i hennes vardagsrum med nya bänken och mattorna.

Nu har jag kommit hem och hängt upp tvätten, laddat en ny maskin. Ska strax upp en sväng på vinden och sen ta tag i disken. Efter det så ska jag flytta på min bil och sen börja med maten.

Senare ikväll ska jag dra igång och börja måla lite. Så med andra ord så är det fullt upp :P
/M

Ditt ord
Postat av: anna

Nej inte illa menat så, asså pik som att du mena nå dumt utan då är ju eran lilla stad som luleå å boden..här måste man snacka skit å skapa intriger annars har man inge liv :P förstår du hur ja menar..efter allt skit som håller på nu..ja skrattar bara åt de idag :P de är så sorgliga..igår satt ja å börja skratta..för mig sj..bara pga allt som hänt..att folk orkar hahah ja dör ;D å ja e så fucking awsome :P

2012-05-09 @ 15:47:09
URL: http://astoryofagirl.blogg.se/
Postat av: Nicole Dahl ♥

fin blogg!

allt bra? :)

2012-05-09 @ 15:59:21
URL: http://nicoledahl.blogg.se/
Postat av: Mathilda

http://www.gratisklader.se/?r=201947 <-- klicka på länken, bli medlem och samla poäng och byt sedan in poängen till presentkort :)

2012-05-09 @ 17:15:52
URL: http://mathhildajohansson.blogg.se/
Postat av: Nicole Dahl ♥

har hjärnskakning annars är det okej,tack så mycket! vad gör du? :)

2012-05-09 @ 17:25:07
URL: http://nicoledahl.blogg.se/
Postat av: Lina

Vad söt du är :) känns bättre efter mat och kommer bli bra imorgon då mitt nelly paket anländer :D

2012-05-09 @ 18:16:49
URL: http://allheavensmen.blogg.se/
Postat av: anna

ja jag skrattar nästan varje dag, så fort ja tänker på de :P ja menar..vissa har inge innanför pannbenet ju hahah xD de borde kanske växa upp å sköta sina egna liv.

2012-05-09 @ 19:28:20
URL: http://astoryofagirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0