Trevlig eftermiddag

Jag hoppade över disken och drog hem till sophia istället. Vi tog med oss valpen ner och parkerade oss på gräsmattan utanför hennes lägenhetshus.

Njöt utav solen och lekt med valpen som var helt galen :P Vi kvart i 2 så åkte vi till vetrinären då lillkillen skulle besiktigas då han ska åka hem till sin nya familj i helgen.

Han gick igenom med en guldstjärna men han var inte så nöjd när vi satt ute i vänterummet i väntan på att betala. Han pep och gnydde och tyckte det var super trist att sitta i knät hos än, han vill hellre racade runt på golvet.

Väl hemma så bytte jag om till svalare kläder och åkte hem till mina föräldrar. Satt på altan och solande innan min far och jag började med middag. Älsklinge kom över efter jobbet och sen så käkade vi alla ihop, slöade på altanen en stund sen.

Nu är vi hemma och älsklingen min var så snäll och tog hand om disken. Snacka om att man har en underbar karl <3 Själv ska jag strax hoppa in i duschen sen blir det att slöa i soffan och vila upp sig för i morrn drar mamma och jag på en shopping tripp till norrköping :)
/M


Ditt ord
Postat av: Emma

Jo, men tydligen ska det bli snö till helgen!!! :( fan, hoppas inte det. Är så sjukt trött på snö så det finns inte!

2012-05-02 @ 20:51:25
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0