Jävla torsdag...

Fan vilken jävla torsdag och dagen är inte änns slut! Var över hos min mor en sväng och hon hade åkt på en vattenläcka i köket :( Så förmodligen så måste de bryta upp hela golvet i köket.
 
Har ringt till telia en sisodär 5 gånger i dag då jag inte kan skicka sms till min mor. Eller jo jag kan skicka men de kommer inte fram till henne. Men hon kan skicka till mig som jag kan läsa och vi kan ringa till varandra. Jag har inga problem med att skicka sms till andra det är bara henne det inte funkar till.
 
De har provat och gjort en uppdatering, jag har tagit bort henne som kontakt i tele.boken och skrivit in hennes nummer mannuelt för att sen skicka iväg sms:et. Men inget har funkat, har även kollat så hennes inkort på mobilen inte är full och det var den inte. Nu har de ialla fall skickat iväg en felrapport så jag hoppas de har löst det snart för det är förjävla irriterande!
 
Bara det har gjort mig irriterad och grinig och det vart ju inte bättre av att jag hittade en massa jävla reklam i brevlådan när vi inte ska få någon. Hur jävla svårt ska det vara att läsa på dörren där det står på ren svenska; Ej reklam tack! Okej om det är reklam som är adresserad till än som typ från jotex, hm osv men alla annan reklar är inte okej.
 
Usch jag känner mig som värsta bitterfittan i dag och vi har typ bara kommit genom 2/3 delar av denna torsdag. Hur fan ska kvällen sluta :S Nej ta tag i disken så jag slipper se den.
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: Linnea Eklund

Tack för tipset! Hoppas du med får en fin torsdag !

2012-11-15 @ 14:28:25
URL: http://linneaeklunddd.blogg.se
Postat av: elina

usch.. :( hoppas morgondagen blir bättre iaf!

2012-11-15 @ 17:15:39
URL: http://nattstad.se/elinaroomandersson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0