Oj hade vi så mkt handdukar

Efter att jag hade läst igenom ena skvaller blaskan och vilat en stund så var det dags att hänga upp tvätten. Tvättade de nya handdukarna vi köpte för man vet ju aldrig vilka det är som har klämt och känt på den.
 
Tog tag och sorterade i handduks skåpet, resnade bort de handdukarna vi inte skulle ha kvar och la resten i fina högar. När jag endå var igång så rensade samt sorterade jag i linneskåpet också.
 
Det slutade med att jag hade 3 fulla påsar med handdukar och sängkläder som skall kastat och då plockade jag bort en massa handdukar som sambon skall ta med sig ut till garagte.
 
Gjorde ett litet avbrott i mitt rensande för att käka middag som bestod utav en jätte god vegetarisk risotto som sambon fixat till.
 
Vi har nyss skrivit ihop matlistan för 4 veckor framåt, ska skriva ihop en lista tills i morrn på vad det är vi behöver handla hem. Annars så tänke jag åter gå till att rensa garderoben innan det är dags att dra till gymmet.
/M
 

Ditt ord
Postat av: Malin

vad skönt när det är rensat och klart.. dock har jag ett par svarta från jotex, de luddar av sig fast de tvättats x-antal ggr xD blir så arg! risotton har jag inte testat ännu men måste slå tag i saken snart nog :D

2012-11-24 @ 20:55:47
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Pontus Granlund (fotoblogg)

SV: Följer dig nu! Blev nr 17, säg till när du följer mig och vilken nr du blev:D

2012-11-25 @ 00:59:35
URL: http://pontusgranlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0