Regn regn

Gymmet är avklarat, körde konditionsträning då det ska förbrännas fett! Tränade även lite mage med pilatesboll, men det blev mest en massa skratt.
 
Väl hemma körde jag lite pilates övningar för att träna magen, medans energin var på topp så tog jag tag i disken. Efter duschen drog jag ner på stan, köpte köttfärs och postade ett brev.
 
Håller på att tvätta och byta gardiner i köket sen ska jag upp med lite saker på vinden, bla den nya mattan vi köpte. Den gjorde sig inte alls så bra i vardagsrummet som jag hade hoppats så nu får det stå på vinden i väntan på tills den dagen vi flyttar till hus :P
 
Annars så blir det en lugn inne dag då det har regnat konstant sen i går kväll. Trodde väl aldrig jag skulle säga det här men jag vill banne mig ha snö nu så man slipper detta pissväder.
 
Men från piss till den god nyhet. Mina föräldrar fick ju en vattenskade i köket, de visste inte hur mkt den hade spridit sig. Men i dag fick de svar på det, tack och lov så är det bara köket som det behöver fixas. Resten utav undervåningen hade klarat sig och det är jätte bra nyheter :)
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: Malin

usch regnat här med hela dagen.. :/

2012-11-27 @ 15:23:49
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Doris

Svar: Alltså du anar inte hur mycket en sån kommentar kan göra. Jag har verkligen haft en riktigt skitdag, rent ut sagt, och när jag läste din kommentar så kändes det som att det fanns lite ljus ändå. Jag vill ju bara välja vad som känns rätt, men samtidigt så känner jag mig så tung för att jag inte klarar utbildningen. Även om hela anledningen till varför jag inte klarar det är för att jag inte har intresset för att engagera mig i det.
Tack för dina fina ord <3

2012-11-27 @ 21:26:15
URL: http://pilsnerdoris.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0