Så är vi äntligen hemma

Vi började dagens shoppingrunda inne på biltema. Jag handlade en träningshjul för att träna magmusklerna, sambon där emot han handlade desto mera. Det var några sorts slipskivor, hjul, spolarvätska, någon sorts slang och några sprayburkar.
 
Sen vart det en sväng in på ikea och där plockade vi på oss en hel del. Det vart mkt köks tillbehör som mortel, glas, underlägg till tallrikar och matlådor. Hittade en fin vardagsrumms matta, köpte en till oss och en till mina föräldrar.
 
Passade på att köpa nya krukor och så badhanddukar för det är något man annars drar sig för att handla då de brukar kosta en del. Ja vil lyckades plocka ihop saker för ca 1600 kr, fick ju presentkort utan mamma på 2000 kr som hon hade fått när hon köpte sina nya soffor därfrån.
 
Nästa besök vart på jula då sambon skulle ha lite saker till garaget, själv köpte jag en köksklocka till mina föräldrar då deras hade ballat ut totalt. Efter det så vart det Burger King för lite käk innan vi tog en sväng in på stadium outlet.
 
Hittade en sportbehå, träningsbyor och strumpor som fick följa med hem. Så nu jävlar hoppas jag på att slippa skavsår och blåser på fötterna.
 
Nu är vi hemma och alla saker är upppackade och diskade så nu ska jag lägga mig i soffan och bläddra i en tidning och äta skummtomtar :D
/M
 
Träningshjul för att träna magmusklerna

Ditt ord
Postat av: nickolina

åhh dom hjulen är verkligen effektiva :D

2012-11-24 @ 17:08:50
URL: http://nickolinanyfiken.blogg.se
Postat av: Malin

åh vad kul :D en hel del saker.. dom där hjulen är rätt bra, till en början iallafall mest för att slimma ner magen men kör den hemma samt lite maskiner på gymmet (tummarna upp) :D nu vart jag rejält shoppingsugen å :D

2012-11-24 @ 17:13:11
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0