Spärrad & Ted

Ringde och pratade med telia idag för att se ifall de hade kommit fram till varför mina sms inte kom fram till min mors mobil. Det visade sig att min mor på något vänster har lyckats spärra mitt nummer så jag inte kunde skicka sms till henne. 
 
Tittade på den listan i går när jag gick igenom hennes mobil, då hittade jag inget men det var för att jag inte blädrade ner i listan. De 7 första inläggs raderna som jag såg var tomma så jag antog att de andra var det också. Men när jag blädrade ner på listan visade det sig att mitt nummer låg på plats nr 9.
 
Jag vet inte hur min allt annat en tekniska mor hade lyckats med det men både hon, jag och killen på telia fick oss ett gott skratt. Tog bort mitt nummer från spärrlistan så nu kan vi sms:a till varandra igen :) Och hon som skyllde på att det säkert var min mobil det var fel på....fnys!
 
Annars så har dagen kvällen varit lugnt. Städade lite så längeheten är ren och fin. Sen fick det bli sibylla hamburgare till middag vilket smakade kanon.
 
Har kollat på grimm ikväll, sen så tittade jag och älsklingen på filmen TED. Hade inga höga förväntningar alls på den filmen men vart glatt överraskad. Den var mkt roligare än jag trodde den skulle vara så jag rekomenderar er att åtminstonde ge den en chans :)
 
Nu är klockan mkt enligt mig och ögonlocken börjar bli tunga så jag tänke bädda ner mig i sängen nu. Natti naatti på er och hoppas ni haft en fin fredag!
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: Verra

Då borde jag ge filmen TEDen chans i alla fall:P

SV: haha ja tyckte texten/citatet va lite passande just då.

Ha en töppen helg! :)

2012-11-17 @ 07:47:29
URL: http://veronicaaagesen.devote.se
Postat av: Emma

Hej! Nu ligger veckans blogg vinnare uppe och en ny omgång är startad! Vem blev vinnare? Kanske du? Någon du känder? Eller en ny blogg att läsa? Kolla!!

Direklänk;
http://tomson.blogg.se/2012/november/vinnaren-ny-omgang-2.html#comment

2012-11-17 @ 09:07:46
URL: http://tomson.blogg.se
Postat av: Hanna W | BF 2013 ♥

sv: hihi ja eller hur.. svårt det där! får nog köpa båda :}

2012-11-17 @ 11:35:40
URL: http://mammawild.blogg.se
Postat av: Jennie & FrökenFlis

haha ja så det kan gå ;) En del har inte det där med teknik i sig bara hihi :)

KRAM

2012-11-17 @ 12:56:00
URL: http://jenniesays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0