Tjuvstarta men julpyntningen

Morgonbestyder så som träning och disk är avklarade. Har hunnit med att duscha och fixa till mig så man ser någorlunda bra ut. Märket när jag fönade luggen att den har blivit jävligt lång så nu är fråga ifall man ska spara ut den eller kapa den kort igen..?
 
Annars i dag så tänke jag tjuvstarta lite men julpyntningen, sätta upp några tomtar och hänga några julgranskulor i fönstrena. Vill ju ha lite juligt och fint när vi får främmande i morrn då vi ska fira älsklingen.
 
Han fyller dock inte år förens på söndag men hans föräldrar och ev bröder skulle komma och fira honom i morrn. Sen så kommer mina föräldrar över på söndag, blev så då både min mor samt svärmor jobbar innom vården och jobbar denna helg.
 
Blir även en sväng till hedenlunda ikväll då sambon skulla agera chafför till sin far och några av hans jobbarkompisar då de ska äta julbord. Jag följer med som resesällskap då det inte är så roligt att åka bil själv på kvällen, speceillt inte i detta väder.
/M
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Mikaela

Jag har pyntat för länge sen :D haha.

sv; Ja det är det :)

2012-11-30 @ 11:37:07
URL: http://mikaelapetra.bloggplatsen.se
Postat av: Ellinore Lundin

Jaoup,det är det verkligen. Ja,det är bara bra här,själv då :)?

2012-11-30 @ 11:44:41
URL: http://www.nattstad.se/ellinorelundin
Postat av: Ellinore Lundin

Skönt och höra :)

2012-11-30 @ 11:51:20
URL: http://www.nattstad.se/ellinorelundin
Postat av: Malin

du har hunnit med mycket :) min dag står lite still tycker jag o sen ska sambon på julbord ikväll.. får se vad man hittar på! mysigt med julpynt.. jobbar dom inom hemtjänst? tänkte att dom kanske behöver folk där om du kunde jobba osv :) tycker du ska spara ut luggen nu när den ändå är lång, ångrar du dig är det ju bara kapa igen :p

2012-11-30 @ 12:42:26
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0