Tunga ögonlock

Vem ställer isg och börjar diska kl 23 på kvällen? Om ni gissade på mig så gissade ni rätt. Jag gjorde det i väntan på att få entra badrummet. Sambon stod och duschade så medans jag väntande på att få borsta tänderna kände jag att jag lika väl kunde göra lite nytta under tiden.
 
När jag sen skulle gå och lägga mig så kunde jag inte somna. Bökade runt rätt mkt i sängen innan jag tillslut lyckades slå ihop mina blå. Detta resulterade i en trött sambo i morse och själv känner jag mig knappt levande. Så jag har kommit fram till att man inte ska ställa sig och diska så sent.
 
Nu är frukosten ialla fall intagen och jag ska snart ta påmigytterkläderna för att bege mig till gymmet med grannen. Inte sugen för fem öre men vi kör endå, skönt när man väl kommer dit och när det väl är gjort.
/M

Ditt ord
Postat av: Malin

vad skönt :) jag brukar också börja antingen sent på kvällen eller tiiidig morgon ^^ ganska skönt men ändå liksom xD varför gick du inte in fast han duschade? :P somnade tidigt igår men vaknat innan klockan fem två dagar i rad :P hahaha!

2012-11-29 @ 09:30:51
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

hahaha määäh :P då går de lika bra att diska ^^ sambon brukar bli sur för jag duschar alltid samtidigt som han ska raka sig xD ser inget i spegeln ^^ hahhahaha

2012-11-29 @ 10:41:28
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: rebecca

Tack så mycket! :D

2012-11-29 @ 10:48:43
URL: http://rebeccajanssons.blogg.se
Postat av: Jennifer

Jag har en fråga som jag gärna skulle veta vad du tycker angående abort. Är du snäll och röstar det skulle jag vara tacksam över?
www.nattstad.se/jennifeersassih

2012-11-29 @ 11:13:06
URL: http://nattstad.se/jennifeersassih

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0