Yääy it´s friday!

Wopwop det är äntligen fredag i dag vilket innebär att imorrn bär det av till ikea, biltema, jula och ikanohuset :) Åh som jag längtar, det ska bli så skoj.
 
Både älsklingen och jag trodde det var lördag när vi vaknade i morse men insåg sanbbt att så var det ju tyvärr inte. Men men det var ju tur att det var fredag och inte tisdag eller nått för då hade det känts surt haha.
 
Gymmet är avklarta i vanlig ordning så nu ska jag väl ta och roa mig med disken så jag har den urvägen. Lika bra att beta av alla tråkiga saker först så man kan njuta utav resten av dagen.
 
Till kvällen vankas det thai mat, nom nom. Det ska bli så gott så, har längtat efter det i över en veckan nu. Och på tal om mat så ska jag försöka skriva ihop en matlissta för 4 veckor framåt. Måste dock erkänna att det går lite trögt att komma på maträtter efter ett tag.
 
/M
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Johannas Rockabilly & Vintage

Kul med shopping, hoppas ni hittar nå fint! :)

SV: Absolut! ^^

2012-11-23 @ 09:54:25
URL: http://johannasvintage.blogspot.se
Postat av: Malin

visst är det hemskt när man ser fram emot något så vaknar man i tron om att det är den dagen men bara halvvägs xD man blir så besviken.. ska också försöka städa idag, kanske baka eller något skoj! ska kika om jag hittar något på blocket :) det är fint med sådana tycker jag :)

2012-11-23 @ 10:05:00
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0