Fick ju lite sovmorgon

Det vart inte så mkt sovmorgon i morse som vi brukar ta när helgen är kommen. Ryggen började strejka redan halv 9 men jag låg envist kvar i sänge. Klockan ringde vid 9, hade tänkt snooza men tio min efter klockan pipit fick jag ge upp.
 
Det vart ialla fall lite sovmorgon och mys med sambon. Fixade frulle som bestod utav stekt potatis och mackor. Nu sitter vi i soffan och myser med en varsin kopp te/kaffe. Utanför är det riktigt grå ruggit höstväder, vi ska dock bege oss ut i det snart då vi ska iväg och storhandla.
 
Lyckades gnugga geniknölarna i går så jag fick ihop en veckas matlista och samtidigt använda så mkt ur frysen som möjligt. Det var inte det lättaste och det är väl ingen jätte inspirerande matlista för veckan men huvudsaken är att det är maträtter som vi tycker om.

/M
 
 

Ditt ord
Postat av: Malin

liten sovmorgon iallafall :) skönt att handla på en helg, sjukt mycket folk igår efter klockan 16 -.- hahaha! fick brotta sig fram nästan. hur mår du annars idag? kryare? såg att din rygg också börjat :p vi börjar bli sjukt gamla nu ^^

2012-10-20 @ 10:04:03
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: DIANA ÖSTERBERG

sv; det är helt okej med mig :)

2012-10-20 @ 11:37:00
URL: http://dianaosterberg.blogg.se
Postat av: Sara

Haha, åt också potatis till frukost :)

2012-10-20 @ 11:42:48
URL: http://saralundins.blogg.se
Postat av: Emma

sv; Tack så mycket! Du får ha en bra dag själv! :)

2012-10-20 @ 12:34:43
URL: http://nattstad.se/emmaabrahamsson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0