Förstår mig inte riktigt på konceptet

God morgon! Regnet härjar denna torsdag men inte hänger jag läpp för det. Mamma och jag ska göra en lite roadtrip till grannkommun och kolla in en inredningsaffär.
 
Tittade på Ink master i går och jag förstår verklign inte konceptet med det hela. Jo alltså de ska tävla om vem som är grymast tatuerare. Men jag tycker hela konceptet att göra en tatuering på en viss tid som skapar tidspress inte är bra.
 
Tycker risken ökar då att tatueringen inte blir bra. Jag hade väl tyckt hela det här programmet hade varit helt okej om de inte hade tatuerat på levande människor som måste leva men dessa motiv. Visst "kunderna" får ju välja motiven de vill ha men nä det känns inte rätt att de ska ha tidspress på sig.
 
Men då kanske flera säger att ja men när man går till en tatueringsstudio så har de julite tidspress på sig också. Mjo men oftast så brukar tatuerare boka in en sådan lång tid han behöver efter vad det är för motiv han ska göra. Sen kanske man inte alltid för alt i en sittning utan gör flera sittningar vilket de inte får göra i master ink.
 
I går skulle de göra cover ups vilket kan vara en jävla utmaning, alltså tatuera över en gamal tatuerng och gömma den men en ny. En utav killarna som tävlade skickade hem sin "kund" då han kände att han inte kunde göra en bra cover up på killens tatueringar då han hade flera utsprida över armen som han ville bli av med.
 

Han åkte ur tävlingen då han inte gjorde någon tatuering. Men jag tycker det var starkt och rätt gjort utav honom att skicka hem sin "kund". Han kände inte att han kunde göra en bra cover up och ville inte göra en halvtaskig, high five för honom! Vem fan vill ha en taskig och halvdålig cover ups, då har man ju misslyckats med målet att få en schysst tatuering som tänker de gamla fula.
 
Nej jag kommer hädan efter att dissa det programet. Han lätt kunnat tittat på det ifall de hade tatuerat på dött skin, för då gör det ju inget ifall de tävlar på tid och tatueringen inte blir så bra. Det är ju ingen som kommer behöva bära runt på det konstverket.
 
Jag menar nu inte att de tävlande är dåliga som tatuerare det tycker jag absolut inte för de konstvärken jag han se utav de var jävligt snygga. Tycket bra inte om idén att de ska tävla på tid och göra konstvärken på människor.
/
 

Ditt ord
Postat av: Johannas Rockabilly & Vintage

Förstår vad du menar!

SV: Jo allt är bra med mig, själv då? Var gärna med i frågestunden på min blogg som jag besvarar i ett videoinlägg senare ;)

2012-10-18 @ 09:36:57
URL: http://johannasvintage.blogspot.se
Postat av: Johannas Rockabilly & Vintage

SV: Jo de är klart, ifs klarade kat von d av att göra 400 st tatueringar inom 24 h, men hon är ju lite duktigare kanske ;P
Tack för frågorna, besvarar dem som sagt senare ^^

2012-10-18 @ 09:54:49
URL: http://johannasvintage.blogspot.se
Postat av: Sara

Jag håller med dej! Hade också varit okej om kunden fick välja motiv och att de inte hade så stor tidspress. Ingen bra reklam för en tatuerare att göra halvdana tatueringar i tv..

2012-10-18 @ 10:06:10
URL: http://itsjustmylife.bloggplatsen.se
Postat av: Emelie

Håller med dig helt och hållet! Jag kommer inte kunna låta bli att titta men jag tycker verkligen att konceptet är lite snett.

2012-10-18 @ 10:34:45
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: Malin

håller med definitivt :) känns lite B, om man jämför med miami ink & LA ink osv

2012-10-18 @ 10:41:20
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

Tack :D:D:D kommer jag behöva idag.. nervööös

2012-10-18 @ 13:21:36
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Esther

Håller med helt!:)

2012-10-18 @ 21:14:32
URL: http://paraplyz.se
Postat av: Estella

håller verkligen med dig!

2012-10-18 @ 22:33:09
URL: http://anorexi.blogg.se
Postat av: Mamma Wild ❤

Ink Master är enligt mig det sämsta programmet någonsin, svårt att ta det på allvar kan jag ju säga :}

2012-10-18 @ 23:04:27
URL: http://mammawild.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0