Mår lite som man förtjänar

Kvällen i går var toppen även fast vi inte vart så många som det var tänkt från början. Men vad gör det för den lilla skara vi vart hade super trevligt :)
 
Vart en tur till statt där man träffade på en hel del folk, tog en lite sväng om på dansgolvet. när klockan var drygt halv 2 kastade jag in handduken och gick hem. Det var så skönt att krypa ner i sängne brevid hjärtat som låg och sov.
 
I dag är man lite bakis och seg i kroppen, dock vaknade jag super pigg redan kl 7 på morgonen. What the fuck liksom?! Men kunde som tur var somna om så vid halv 11 klev vi upp. Min frukost/lunch fick bli en macka från subway.
 
Det var skönt att komma ut, få lite frisk luft och ta en promenad i det kalla men soliga vädret. Fick hjälpa älsklingen att kabla igång hans bil då den var lite tjurig och inte ville starta. Nu ligger jag i soffan och jäster efter att ha tryckt i mig mackan.
 
Ska skriva ihop matlistorna samt listan till storhandlingen i dag, annars så tänker jag banne mig bara ligga i soffan och glo på teve.
/M
 

 

Ditt ord
Postat av: My

Fin bild på dig :)

2012-10-28 @ 15:04:46
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0