Att det ska va så himla svårt!

Tippen är avklarad,tog med mig mamma också då hon hade lite skit som behövde slängas. Vart en sväng på willys där det vart en korg full med massa gott till middagen ikväll.
 
Tänke nämligen göra honungsglaserader rotfrukter med rostbiff till middag ikväll. Håll tummarna för att det ska smaka bra ^^
 
Sitter och funderar samt kollar runt på nätet efter en bra 25 års present till älsklingen samt någon bra julklapp till honom. Men det är fan mig inte lätt ska ni veta då karln inte önskar sig något!
 
Jag vill ju köpa något som han blir riktigt glad över men min fantasi är för tillfället lika med noll. Någon som har några bra tips på födelsedag/julklapp?
 
Annars så ska jag fixa lite lunch och sen ska jag skrubba rent duschen som har lite ljusrosa fläckar här och där efter att jag var rödhårg ^^
/M
 

Ditt ord
Postat av: malin

ja det får du gärna göra :) kommit fram till att det blir billigast för oss med troligtvis ^^ hehe.. middagen lät riktigt god med rotfrukter tycker jag :) åh visst är det svårt? själv är jag arbetslös nu ju och har inte råd med julklapp om jag inte köper denna månad :( sjukt men vet inte vad det skulle kunna vara

2012-09-24 @ 12:32:30
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: nickolina

åhh presenter och julklappar är alltid så svårt, men nått som är roligt är ju att köra på en upplevelse present! Väldigt uppskattat och man minns det :) De kan vara en matlagningkurs, til en rundtrip med bilen där du bjuder på de, bio , äta på resturang. Eller flyga luftballong haha :))

2012-09-24 @ 12:35:21
URL: http://nickolinanyfiken.blogg.se
Postat av: nickolina

ha en fin måndag du med, och lycka till med maten :D

2012-09-24 @ 12:36:17
URL: http://nickolinanyfiken.blogg.se
Postat av: Anna Katana

Tur att jag har en pojkvän som önskar sig massor av saker, det underlätta kan jag säga (:

Jag bodde precis bredvid Willys innan så har aldrig varit behov av ngt sådan kort.

2012-09-24 @ 12:49:49
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: malin

åh det var iofs en riktigt bra idé.. lär liksom hanla redan nu :O kanske biopresentkort, två stycken öl, hmm någonting mer såklart men detta är lite av det..

2012-09-24 @ 13:06:52
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0