Doften av nybakat

Har fixat och donat lite här hemma i dag. Tog tag i diskberget så det försvann, tog en sväng med snabeldraken i lägenheten så det är rent och fint.
 
När jag ändå var igång så bytte jag sängkläder och körde igång några maskiner tvätt. Finns ju inget skönare än att gå och lägga sig ny duschad i en renbäddad säng :)
 
Bakade en dubbel sats av kola kakor, dels så sambon har med sig lite gott till kaffet på jobbet i veckan och sen vet jag att anje vart himla sugen på sådana. Så jag tänke va snäll och ta med lite åt henne då vi ska hem till henne i helgen som kommer.
 
Vart även en sväng upp till Ica maxi där jag köpte en jätte fin burk som jag kan ha mitt vaniljtée i. Vart inspirerad utav en tjej vars blogg jag läser. 30 kr för burken var inte alls farlig och den är himla söt.
 
Sitter nu och avnjuter en god mango/hallon smoothie samt tittar på teve. Ska fixa lite middag sen när hjärtat kommer hem från garaget.
/M
 




Ditt ord
Postat av: Mikaela

Hihi :)

sv; Tack så mycket :D Länkar till dig på min blogg btw :)

2012-09-16 @ 18:16:21
URL: http://rocknrolldoll.blogg.se
Postat av: merei

mums!

2012-09-16 @ 19:25:45
URL: http://ilromanista.se
Postat av: MissJitterbop

Mums med kakor!

sv: Tack så mycket! Är så glad att jag äntligen fått uppfyllt min stora dröm! :D

Ja, mysigt med hus. Vi bor redan i hus iofs men hemma tillsammans med svärfar haha, så vi vill ha något eget :)Flyttade dit för någon månad sen för att spara ihop lite pengar.

Ha en bra dag!

2012-09-17 @ 17:04:19
URL: http://www.jitterbopbaby.blogspot.com/
Postat av: Hanna Wild

Fin burk! :}

2012-09-19 @ 17:25:45
URL: http://mammawild.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0