Energi trots dåligt väder

Vart en lite promenad i förmiddags med sophia och hennes bushundar. Väl hemma så färgade jag håret så nu är det svart som natten, me like a lot!
 
Har städat av hela lägenheten, vikt tvätten, tagit tag i disken som nästan var obefintlig i dag :P Nu sittera jag och väntar på att masiknen med tvätt ska bli klar.
 
Ska förberada middagen om en lite stund och förhoppningsvis så skulle det komma en tjej nu i eftermiddag och köpa mina skor. Håller tummarna för att hon kan ha de.
 

Åh igår var älsklingen och jag iväg och införskaffade oss ett gymkort på hälsogymet så nu jävlar ska jag bli fit! Var även iväg och köpte träningsbyxor till herrn, tog ett tag innan vi hittade några han var nöjda med. Vi avslutade gårdagen med att storhandla så nu är det kyl & frysen fulla med mat.
 
 
Det där med att resna garderoben skjuter jag på tills i morrn eller så kanske jag gör det ikväll beroende på hur länge jag blir ute i sköldinge.
/M
 

Ditt ord
Postat av: malin

duktig du är :D blev städning och en omgång i tvättmaskinen här med.. dock tar jag svabbandet och putsande av badrummet i morgon :) lägg upp bild sen :D

2012-09-27 @ 15:29:14
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: M A T I L D A ♥

sv. ja det är jätte skönt faktiskt! :)
Detsamma tjejen ! :D

2012-09-27 @ 17:17:55
URL: http://raaawwr.blogg.se
Postat av: Clara Ringqvist

Så mycket du har hunnit med!
Tack snälla du för din kommentar!

2012-09-27 @ 17:45:22
URL: http://clararingqvist.blogg.se
Postat av: Johanna

sv: Tack detsamma!
Allt fint här sj? :)

2012-09-27 @ 18:06:02
URL: http://www.johannachristoffersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0