Hem till lugnet

Nu har jag kommit hem och landat i soffan under en varm filt efter att ha spendera dagen i sthlm. Bra väder hade vi i dag, det var lagom varmt ute.
 
Morsan och jag kom fram till sthlm vid halv 9 tiden så vi strosade upp för drottninggatan och bestämde oss för att ta en fika. Det vart en varm ciabatta med kalkon, mjukost och tomat på, den mackan höll oss mätta hela dagen.
 
Kollade sen i shock då jag hittat ett par snygga jeans på deras hemsida men de fanns inte i affären :( Så då bestämde jag mig för att de fick bli att beställa hem de.
 
Kjolen och skjortat jag hade lagt ut bilder på fick inte heller följa med hem. Skjortan kändes inte rätt och kjolen var snyggare på bild en i verkligheten.
 
Men jag hängde inte läpp för det för jag hittade en massa andra kläder som fick följa med mig hem. Morsan hittade en affär där de sålde jeans med högmidja. Provade ett par och vart helt kära i de så två par i olika färgen fick följa med hem. Morsan var super snäll som betalade ena paret åt mig.
 
Så nu skiter jag i att beställa hemde från shock då de tydligen skulle vara lite knepiga i storleken och nu har jag ju två par jeans som sitter som ett smäck på mig :)
 
Det var verkligen skönt att komma hem från sthlm och slippa alla stressade människor som sprang till höger och vänster om än samt allt ljud. Kalla mig för en lant-lolla men jag har aldigt haft något sug efter att leva och bo i storstaden. Nej tack vett jag landet eller en mindre stand som katrineholm. Visst vi har inte lika bra shoppingutbud men och andra sidan är det inte så långt att åka till vare sig sthlm, norrköping, eskilstuna eller örebro.
 
Och med det avslutar jag detta inlägg och ska istället slappa framför teve. Bilder på mina shoppingfynd kommer i morrn.
/M
 

Ditt ord
Postat av: LIL' BABUSTYLE - foto, vardag & Akons musik i fokus

Ser ut som en bra dag! :)

2012-09-29 @ 16:26:01
URL: http://nattstad.se/babustyle
Postat av: Evah - En av Karlstads största bloggar

Tråkigt när det inte alls är lika snyggt i verkligheten.

SVAR: Okej, tack för din åsikt. :)

2012-09-29 @ 17:06:34
URL: http://Evaaaahs.se
Postat av: verra

håller med dig med att storstan in lockar!!

SV: haha ja man skulle vart överlycklig och man hade garanterat haft en överfull garderob och ett jätte problem med att välja klädet;)

2012-09-29 @ 17:49:00
URL: http://veronicaaagesen.devote.se/
Postat av: Laura

sv: kikar in tillbaka o önskar dig detsamma!

2012-09-29 @ 18:59:30
URL: http://lauraanderberg.blogg.se
Postat av: Anonym

sv. Härligt. :)

2012-09-29 @ 20:35:05
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Elliot

SV; Tack detsamma! Jodå det är bara bra, själv då? :)

2012-09-29 @ 23:05:35
URL: http://katrineelliot.blogg.se
Postat av: Malin

åh jag ser det ;) du får berätta eller visa vad du köpte.. så synd att vi inte kunde ses.. hade en bra dag igår enda tills runt klockan 17 då small huvudet till ordentligt :/ sitter i ännu men i morgon väntar akuten

2012-09-30 @ 09:38:15
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: malin

vad spännande :D jo jag hoppas också de hittar något och vaaad framför allt! lär märkas om jag går ner mig helt eller kan gå därifrån med leende.. jo hela dagen var bra fram tills dess.. man tror liksom "åh nu kanske det går över" sen smäller det bara till.. haft en jobbig natt och dagen ser inte direkt ljusare ut

2012-09-30 @ 10:56:53
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0