Känns som det kommer bli en bra dag

I går fick jag ett ryck och bakade kola kakor så hjärtat skulle få med sig något gått att ha till kaffet på jobbet. Kan säga att det vart mkt uppskattat av honom när han såg bunken med kakor i går. 
 
Var ju självklart tvungen att provsmaka både 1 och 3 kakor då det vart så jävla goda. Nästan så jag ångrar att han ska ta med de till jobbet men det är ju inte så ansträngande att svänga ihop flera så.
 
I dag är det torsdag, solen lyser här utanför fönstret och blåste har fått tag i trädtopparna som vajar för fullt. Ska om en lite stund bege mig upp till Ica där jag ska mixa ihop en egen sallad. Får bli en tidigt lunch idag då jag är upptagen med en grej mellan 11-14 och inte har någon chans att få i mig mat då.
 
 
Sen ikväll ska jag hem till min fina kusin som har flyttat in i sitt nya hus. Ska bli roligt att se hur hon bor nu, lite extra roligt spännande ska de bli då jag ett tag var sugen på det huset som hon nu bor i. Älsklingen och jag "dissade" det huset då det inte finns något garage till det.
 
Bor ju ihop med en bil tokig karl som gärna skulle vilja ha ett stort garag med tillhörande hus ifall han fick välja ^^ Inte realistiskt för fem öre haha men vi har ialla fall sagt att den dagen vi skaffar hus så vill vi ha ett dubbelgarag. Måste nog dock bli ett i XL modellen då bonnevillen vi har tar rätt så bra plats med sina 5,7 meter.
 
Nej nu ska jag sluta pladdra och fixa till mig istället. Men ni får ta en bra torsdag!
/M



Ditt ord
Postat av: bexollila

ja jag försöker krya så gott jag kan men det är inte lätt :(

2012-09-13 @ 09:34:27
URL: http://www.nattstad.se/bexollila
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE

Åh, kolakakor :D

2012-09-13 @ 09:40:21
URL: http://angelica.blogg.se
Postat av: Rockabilly Mikkis ♫

Skönt att höra :) kram

2012-09-13 @ 10:00:13
URL: http://rockabilly-mikkis.blogspot.se/
Postat av: Elliot

SV; Är på bättringsvägen! :) Han brukar köpa ifrån en gubbe som gör eget snus, men denna gången ville han testa själv. Ingen smaksättning dock ;D

2012-09-13 @ 10:06:27
URL: http://katrineelliot.blogg.se
Postat av: yasmine modell mamma och fru

tack desamma
jag ska gå och handla med sonen nu så vi kan baka lite sen kraam

2012-09-13 @ 10:42:26
URL: http://www.yasminegill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0