Livet är skört

Läste i dag en bekants blogg där hen beskrev om hur hen förtillfället lever i en dimma där dagarna smälter ihop. Hens mor gick bort för drygt 1 vecka sedan efter en tids sjukdom, hennes kropp orkade tillslut inte att kämpa emot.
 
Det går nog inte att beskriva hur det måste kännas att förlora en person som alltid har funnit där för en från dag ett då man föddes. Den person som man oftast ringer för att få råd om allt möjligt.
 
Livet är inte rättvist på en fläck, det är inte meningen att man ska behöva förlora något förtidigt. Man vill ju kvar sina nära och kära så länge det bara går.
 
Döden är tyvärr inte oundviklig. Vi alla kommer någon gång förlora de vi älskar och de kommer någon gång förlora oss. Men fram tills att det inträffar, ta hand om varandra! Livet är skört man vet aldrig hur länge man får ha det.
 



Ditt ord
Postat av: malin

usch nej det är orättvist och hemskt att sådana saker får hända :( men guuu vad gott, längtar tills vi ska käka där i stan sen.. hahaha fast jag får inte äta för mkt xD thihi! ja det är ingen idé att vila mellan för då orkar man inget istället ^^ känslan när man tar av dom efter en heldag o man går o klampar i golvet för fötterna känns så tunga xD

2012-09-06 @ 14:42:31
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0