Nöjd & glad tjej

Det har varit en omväxladen dag idag, på ett bra sätt. Har varit ute i sköldinge för att ta emot verktyg till bilarna och bråkat med en garagedörr som vägrade att gå igen. Kent kom ialla fall över och hjälpt mig med den bångstyriga dörren.
 
Mötte upp älsklingen nere på stan sen då vi hade möte på baken och fixade lite med ekonomi. Det är viktigt att kolla över sånt ofta så man har koll på läget med pension och sparkonton. Var lunch på Hot Basilka där vi käkade 3 friterade rätter, alltså friterader räkor, kyckling och vårrullar med ris.
 
Vart nästan fyrkantig så mätt vart jag efter lunchen. Slöade en stund framför teven när jag kom hem sen tog jag tag i disken. Kom halvvägs sen ringde franken och undrade ifall jag ville hänga med ut i skogen och plocka svamp. Så det var bara att byta om och leta upp gummistövlarna.
 
Det var skönt att komma ut i skogen och trava runt lite bland mossa och träd. Hittade en hel del svamp under den lilla stunden vi var ute på ca 1 timme. Älsklingen höll på med middagen när jag kom hem, pannkakor blev det i dag :)
 
Nu är han ute i garadet och jag sitter framför dator och söker jobb. Ska strax bege mig ut i köket och rensa svamp, får nog bli några svamp mackor ikväll. Hoppas även att nedladdningen av Vampire diaries blir klar i kväll eller i morrn för då ska det nördas i helgen :D
/M
 



Ditt ord
Postat av: M A T I L D A ♥

Vampire Diaries är så jävla bra !! :D

2012-09-06 @ 18:47:49
URL: http://raaawwr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0