Vilken underbar morgon!

Trött som få när klockan ringde i morse men lyckades ta mig ur sängen. Hoppade i träningskläderna och möte upp sophia och hundarna för en morgonpromenad. Vädret har visat sig från sin bästa sida med en stor sol nu på morgonen.
 
Man blir så mkt piggare när man möts utav solen på morgonen, får hoppas den håller i sig minst hela veckan. Tycker vi har fått våran beskärda del utav regn så det räcker nu.
 
Frukosten ligger i magen, ska strax fixa till mig för sen blir det en tur till vingåker. Ska lämna in min tjänstgöringsrapport så jag fårpengar för de dagarna jag har jobbat.
 
Ska ringa lite samtal sen, måste iväg och panta lite burkar och så ska nya raggisar införskaffas. Men först ska jag kika igenom lite bloggar.
 
Vad ska ni göra i dag? Har ni också bra väder hos er?
/M
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Hihi, tack! Jag är riktigt nöjd. :D
Ska att lägga ut bilder när det börjar ta sig. ;) Hon blev inte riktigt klar och golvet är fortfarande inte klart. Men efter det är det ju bara att börja shoppa möbler. :)

2012-09-03 @ 09:53:04
URL: http://Eembla.blogg.se
Postat av: malin

låter som en bra start på dagen :) min dag började ju inte alltför bra som du vet men solen skiner.. ska åka iväg om en stund sedan promenerar jag hem :) annars händer inte mycket idag mer än gymma :D

2012-09-03 @ 10:58:15
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Anna Katana

Härligt med en solig promenad. Vad har du för hund?

Tack, kvällen blev mycket lyckad i fredags (:

2012-09-03 @ 11:04:26
URL: http://annakatana.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0