Ser ostadigt ut

Blev sovmorgon till 8.20 sen var det bara att hoppa upp och fixa till sig. Har fått i mig lite frukost och om en liten stund ska jag bege mig till jobbet för möte. Vädret ute ser skapligt ostadigt ut, det blåser och ser ut att kunna börja regna vilken sekund som helst.
 
Efter det blir det hem till mamma en sväng för att sen åka hem och få lite lunch i sig. Sen kl 14 så börjar jag jobba men det blir bara ett kort passa i kväll. Slutar kl 20 så då blir det raka vägen hem till sambon för lite fredagsmys.
/M
 

Ditt ord
Postat av: Anna Katana

Skönt med ett kort jobbpass så du får vara hemma under fredagskvällen med (:

2013-04-19 @ 10:09:50
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Emma

Tack så mycket och detsamma till dig. <3

2013-04-19 @ 12:45:58
URL: http://Eembla.blogg.se
Postat av: Malin

skönt med ett kort pass idag :) själv har jag varit hos tandläkaren o bråkat! vilka snygga kläder du fått hem :D också sugen på att beställa lite nytt men det får vänta :) fyller ju år snart så det är bara vänta ^^

2013-04-19 @ 12:51:23
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

åh vad skönt :D ska ni göra något speciellt i helgen då? nu när du är ledig :) det är sjukt hur dyrt det egentligen är med tänder och man börjar fundera om detta är någon buffel o båg tandläkare för dom har verkligen inte gjort någon nytta alls :O idag ska vi till ikea när sambon slutar :) shoppa lite smått.. ska hämta chevan o ha den i vårat garage men ställer inte på den ännu.. måste passa på fixa här hemma inför födelsedagsfest nästa lördag o fikan på söndagen :D föööör mkt att tänka på!

2013-04-19 @ 13:24:10
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0