Shopping dag

Har varit på både ikea, marieberg gallerian samt media market i dag. Dock vart det inte så jätte mycket shoppat med vi kom hem med det vi var ute efter.
 
Sambon köpte nya sovkuddar på ikea, jag passade på att köpa fler badhanddukar samt två kuddar till soffan. På marieberg tog vi svägen in på sweet poison och köpte en födelsedagspresent till T som fyller år om drygt 1 månad.
 
Köpte ett par super snygga svarta short från gina tricot som en hel del utav er som läser min blogg har :D De satt som ett smäck så de var ju bara tvugna att följa med hem.
 
Sambon köpte en snygg tröja inne på Lee affären sen tog vi en kaffe och glass innan vi åkte till media market. Spanade på lite mobiler men det var inte som föll honom i smaken då det var han som var sugen på en ny.
 
Har hunnit varit hemma i några timmar, har vikt lite tvätt, städat toan och plockat i lägenheten. Sambon tog disken så det ända som är kvar sen är att jag ska ta ett varv med snabeldraken.
/M

Ditt ord
Postat av: Sara

Kanske skulle ha köpt såna shorts jag med, sjukt snygga ju! :)

2013-04-27 @ 21:37:16
URL: http://saralundins.blogg.se
Postat av: ✞♔ Patricia ♔✞ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Ser ut som snygga shorts:)

2013-04-27 @ 23:34:43
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Malin

haha vet också om flera bloggläsare o vänner som har dessa ^^ men de är ju grymt snygga! sugen på ett par röda med men nä tror jag köper röda ifrån H&M. samma som de svarta jag köpte tidigare. såg du tubtopparna som fanns inne på Gina? supersnygga! ja jag gillade balkongen er, ballt o kul med eget :D hoppas det går bra att jobba idag! också fint väder idag :)

2013-04-28 @ 07:59:39
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Louise

Jag köpte shortsen fastbunde rött när jag var i Örebro i helgen ;)

Svar: Det gjorde du rätt i :)
Maddiie

2013-04-29 @ 01:29:41
URL: http://louiisea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0