Understimulerad

Med fler dagars arbetspass på rad med lite action så har jag varit understimulerad vilket gjort att humöret har varit svajigt och tålamodet lågt.
 
Åkte och handlade efter middagen sen satt jag i soffan och förhandlade med mig själv ifall jag skulle åka iväg till gymmet eller inte. Efter lite övervägande så drog jag på mig kläderna och åkte iväg.
 
Tränade bröst/armar i dag då musklerna vid smalbenen fortfarande är ömma. De har dock blivit lite bättre med massagen och voltarensalvan. Mer utav de sakerna blir det ikväll.
 
Kände förut när jag kom hem från gymmet att jag inte längre var understimulerad utan väldigt tillfredsställd och att det var ett jävligt smart val att jag åkte dit.
 
Ska strax kolla på James Bond innan det blir sängen och ladda in för morgondagen arbetspass. Åh måste visa en bild på dessa fina smycken som jag fick hem i brevlådan utav emma i dag. Det gjorde verkligen min dag, tack så mkt!
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: malin

fina smycken :) man vill gärna ha lite att göra när man jobbar ändå. gymmet var ett bra val tycker jag :) det hjälper mycket på traven.. kalkon på smörgås har jag ätit men aldrig sådan annan kalkon :) skönt att ni kan börja packa snart :)

2013-08-05 @ 21:58:44
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0