Att jag aldrig lär mig

En ny arbetsvecka körde igång i dag och jag hann nästan tappa humöret innan jag änns kommit till jobbet. Det är vägarbete påvägen från oss till stan, så de har satt upp stoppljus för att det ska flyta på någorlunda. 
 
Men i dag hade stoppljuset fått fnatt då endast 4 bilar han köra innnan den ilsket lyste rött. Det hade väl inte gjort så mkt ifall de hade varit jämn kö från båda hållen men så var det ju inte. Utan den längsta kön var den som skulle till stan så när det vart gult för mig så sket jag i det och körde. Kan ju säga att jag var ju inte ensammen om att ha fått nog på ljusen. 
 
Har haft en massa undersökningar i dag samt skickat iväg en massa brev till patienter som skall höra av sig ifall de vill ha tider för undersökningar. Så dagen har varit riktigt lugnt och skönt förutom att magen bråkade lite med mig.
 
Fast jag har ingen annan än mig själv att skylla då det verkar som att jag aldrig lär mig att jag inte ska åka kokta ägg två dagar i rad. Magen och gallgångarna har bråkat ordentligt med mig i dag så resten av veckan ska jag inte änns titta på ett kokt ägg. 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emelie

Trivs du bra på ditt nya jobb? :)

Jag har kjolen i storlek M, och det brukar jag ha i de flesta fall så jag tycker att den är "normal" i storleken :)

2013-12-09 @ 20:42:52
URL: http://retroretroretro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0