En liten paus

Här inne har det varit tyst några dagar, kände för en lite paus. Har inte haft något direkt att skriva om. 
 
Jag har inte gjort så speciellt mkt förutom att hänga på gymmet, vila och ta lite powerwalks här ute på landsbyggden. 
 
I lördags styrde vi bilen först mot mariebergs galleria, hittade inte så mkt som jag hade hoppats på. Men lite saker kom vi där ifrån med. Åkte sen till kumla för att våldgästa våra fina vänner och kolla in deras nya hus som de byggt. 
 
Gick husesyn, lekte med barnen, käkade skräpmat och tittade på film innan det var sovdags. På söndagen vart vi väckta av äldsta busfröt, han hade dock den goda smaken att ge oss sovmorgon till kl 8. 
 
Åkte hem vid lunchtid, väl hemma var vi helt slut så resten av dagen/kvällen blev lugn. I går så handlade jag på ica maxi och det var nästan som en mardröm. Folk till höger och vänster, de flesta stod i väge och visste inte rikigt vart de skulle gå eller ha för saker. 
 
Det var så skönt när jag var klar och kunde åka hem. Avslutade kvällen med chips, dipp och skräckfilmen the conjuring. Den var helt okej men sambon och jag kom fram till att vi vill ha en fysiskt levande mördare i skräckfilmer ifall vi ska bli rikigt rädda. 
 
Nyårsafton i dag och jag ska strax ta upp räkor som vi ska ha till kvällens gott gott som vi kan äta framför teven. Vi har hunnit med en sväng till gymmet. jag har strykt tvätt och gubben är i garaget och jobbar med bilen. 
 
Det börjar ta sig ordentligt med bilen nu, snart är det dags att bestämma vilken/vilka färger bilen ska lackas i. Längtar så tills vi kan ta ut den på vägen och glida i. 
 
       Dagens look innan vi drog till marieberg/kumla. Myste med fina saga i lördags.
Var en 40 min pw i går. Ett utav fynden från helgens shopping. 
 
 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0