En sockerbagare..

Det vart en tidig uppgång i morse även fast vi är jullediga. Träning stod på schemat och vi äntrade gymmet 6.50. Helt ensamma var vi inte utan det fanns lite fler tränings freaks som gjorde oss sällskap.
 
Efter gym och frukost så varvade vi ner en stund i soffan innan vi fixade till oss för att åka in till stan. Vart ett besök på köttaffären, det var grymt svårt att hitta en parkering. Det var skönt att åka ifrån kaoset och trafikstockning som vart påvägen ner till stan. 
 
När lunchen var intagen så var det jag som tog mig ann rollen som sockerbagare och bakade en cheesecake samt två kladdkakor. En utav kladdkakorna ska jag ha med som efterrätt hem till mina föräldrar som vi firar jul med i morrn. Ska servera kakan med lite vispad grädde till med rårördalingon i, mumms.
 
Cheesecaken och den andra kladdkakan skall förtäras med sambons familj när vi firar jul med de på juldagen. Även den kladdkakan ska serveras med de rårördalingona i vispgrädden. 
 
Nu ska vi glo på film resten av kvällen, world war z en zombie film med Brad Pitt. Är en aningen skeptisk till Brad i en zombie film. 
 
 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0