Aj vad det känns

Aj vad det känns i kroppen efter dagens träningspass och det är inte magen som är död. Utan det är armarna och så bena från gårdagens träning. Testade en magmaskin på gymmet och efter den är armarna möra. Slänger in en bild på maskinen så ni förstår vad jag snackar om.
 
Mötet på af gick kalas, hon var jätte glad för min skulle att jag hade lyckats kirra ett deltids samt timmjobb. De borde jobba fler sådana trevliga människor på af.
 
Nu slöar jag i soffan men en kopp teé efter att ha fixat disken. Om en stund är det dags att dra igång med middagen som i dag är biffcurry. Ska krydda den lite extra så sambons förkylning kan bryta ut någon gång.
 
Stackaren går runt och känner sig små hängig, han har gjort det sen 3-4 månader tillbaka. Och det spelar ingen roll att alla i hans närhet vuxna som barn har blivit sjuka, det bryter inte ut på honom. Barnbaciller brukar ju vara elaka jävlar men inte ens de biter på honom.
/M
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Malin

usch jobbigt att han dragit på det så länge utan att det brutit ut :( jo eller hur o om jag ger utan att ha deligering för det åker ju JAG dit på det :/ man tycker de borde ha förståelse o hjälpa till, de kanske själva vill ha hjälp liksom.. samordnaren sa att kollegorna skulle ringa oss då de var klara ifall vi behövde hjälp men tror du? nej, när vi var 30min sena sitter alla i fullt sjå i personalrummet o äter.. då ska de inte vänta sig tillbaks att man hjälper nästa gång de behöver! den där övningen brukar jag köra med raka ben, huuurts! dock påfrestning för axlarna men själva övningen är awesome!

2013-01-16 @ 15:50:12
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Johannas Rockabilly & Vintage!

Vill också träna! ;(

SV: Näää, vill inte ha svart hår på ett tag ;P

2013-01-16 @ 15:59:53
URL: http://johannasrockabilly.com
Postat av: Doris

Håller helt klart med angående af! Jag har fått en riktig surkärring som handledare och det första hon sa när jag sa att jag hade hoppat av högskolan var "känner du dig lite misslyckad nu då?". Så säger man väl för f*n inte!? xD

2013-01-16 @ 16:21:38
URL: http://pilsnerdoris.blogg.se
Postat av: Doris

svar: Jag önskar att jag hade gjort det, men jag blev så paff när hon sa det så jag svarade bara "nä, inte direkt" :')

2013-01-16 @ 16:45:04
URL: http://pilsnerdoris.blogg.se
Postat av: Malin

dom raka är sjukt jobbiga men kör mellan 10/12x4st.. men det riktigt suger i magmusklerna efteråt ^^ finns massor av magövningar egentligen o man behöver bara variera dom ytterst lite för att det ska kännas mer xD jag får nog leta efter ett sådant underlack eller genomskinligt ändå xD måste hitta ett rött, tycker det är så snyggt! såg ju att du hade ett rödmetallic med, snyggt!

2013-01-16 @ 18:47:11
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Alicia

Fin blogg! :)

2013-01-16 @ 18:55:35
URL: http://picsbyalicia.blogg.se
Postat av: Malin

hahaha jag dör halvt av den övningen xD jag ska försöka leta upp lite bilder under morgondagen och lägga upp :D finns ju sjukt många man egentligen inte tänker på själv först man ser någon bild eller någon annan som kör dom.. testa köra rumplyft fast håll hela kroppen rak medans du går ner istället för ta ner rumpan först, det är en killer-övning xD åh då måste jag leta efter det, aldrig sett att dom har egna lack :O

2013-01-16 @ 19:15:26
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Bettan

Är ju så underbart med träningsvärk för då känner man ju sig lite små duktig, men drygt när de gör ont :P

2013-01-16 @ 20:58:21
URL: http://veronicaaagesen.devote.se
Postat av: Malin

det ska jag kolla efter :) aldrig haft tåla mod att måla naglarna men nu vill jag vara lite fin :) recept kommer också upp i morgon tänkte jag :D mina fingrar dödar mig just nu :O upptäckte bulan nyss liksom från ingenstans

2013-01-16 @ 21:21:40
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

jaa känns lite otäckt men vill bara veta vad det är nu.. la upp bilder nu men syns ju inte lika bra som i verkligheten :O

2013-01-16 @ 21:32:31
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0