När bara tanken gör än trött

Veterinärbesökt gick bra och det är bebisar i magen. Exakt hur många gick inte att säga men 4-5 st såg det ut att vara på skärmen.  Zelma tyckte inte det var någon hitt att ligga på rygg, men ack så skönt det var att åka där ifrån.
 
Vart frukost när jag kom hem, skickade mail och sen somnade jag i soffan. Vakande när sambon kom upp, tittade på teve en stund. Var tvungen att ta mig ner på stan men bara tanken på gå ner dit gjorde mig matt i kroppen.
 
Men ner kom jag och alla ärenen uträttades. Vart en sväng in på apoteket igen för att fixa något mot rethostan jag dragit på mig. Kom ut med inte allt för billiga tabletter som förhoppningsvis ska kunna rå bot på hostan så jag kan få sova på nätterna.
 
Sambon drog ut till garaget och för min del vart det till att vila igen då tanken på att göra något fick mina ögon att stå i kors. Så man kan beskiva denna dagen med ett ord, sova.
/M
 
Blivande mamman
 
 

Ditt ord
Postat av: Malin

jaaa eller hur :D åh synd att sjukan håller i sig så länge. ett av mina mål är ju det där med kondisen/flåset så vi ska köra 10min på bandet 3ggr i veckan :D hittills har det gått bra :) vad spännande med valparna :D har hundar också 9månader? :O

2013-01-04 @ 21:24:46
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: yasmine modell mamma och fru

jodå det var bara bra
ska försöka sova nu ska upp vid 5-6 och åka till sjukan och hälsa på min man
kraams

2013-01-04 @ 23:03:30
URL: http://www.yasminegill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0