Ökat vikter

Haft en kanon bra måndag med träningspass och pw på morgonen. Städat av lägenheten och tvättat upp lite kläder. Fick besök av en killkompis, snackade lite skit om allt mellan himel och jord.
 
Han köpte även våra utemöbler som vi har på balkongen så de slipper vi ta med oss sen när vi flyttar. Skönt att göra sig av med onödiga saker som vi inte kommer ha användning för i huset.
 
Vart en sväng till gymmet nu ikväll med gubben, tränade igenom ben och rumpa igen. Har faktisk ökat på lite vikter på en del maskiner vilket känns bra.
 
I abductor maskinen (utsida av höft) har jag ökat från 66 kg till 73 kg, i adductor maskinen (insida av lår) från 73 kg till 79 kg. Sen ökade jag även vikter i benpressen från 86 kg till 93 kg och i vadpress maskinen 32 kg till 54 kg.
 
Så jag är jäkligt nöjd med mig själv. Rundar av denna kvällen med ett avsnitt av fast and loud samt morötter/gurk stavar med fetaost röra.
/M

 

Ditt ord
Postat av: malin

vad roligt, alltid kul att öka vikterna ^^ hur gör du fetaoströran? ser super mumsigt ut! jaa det känns kul att kunna utöka timmarna om jag vill det :D

2013-07-09 @ 09:26:03
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0