Saker man borde göra oftare

I går städade jag bakom tvättmaskinen, usch säger jag bara. Det var inte lite damm och smuts som härjade där bakom. Det är en sak man verkligen borde göra oftare om man äger en egen tvättmasikn och inte bara när man ska ex flytta.
 
Fler saker man borde göra oftare är att torka ur köksskåpen, rensa garderober och låder på kläder som man inte använder. Sen får man inte glömma de där skåpen man har som man bara slänger in saker i för att det kan va bra att ha.
 
När man är på gång och ska flytta så inser man verkligen HUR mkt saker man har och mycket utav de sakerna har man spara för att det kan va bra att ha.
 
Jag ska sätta mig och gå igenom lådorna i våra bokhyllor samt det där köksskåpet där man kastar in allt och se hur mycket mer jag kan rensa bort. Ska försöka se till att vi tar med oss så lite bra ha saker som möjligt när vi flyttar.
 
 

Ditt ord
Postat av: malin

håller helt klart med dig.. man glömmer gärna bort sådana utrymmen + att man sparar på sig en hel del skit.. huua! idag vart det en grovstädning här hemma med :) skönt att ha det gjort när vi åker bort så man kommer hem till ett rent & fint bo :D

2013-07-24 @ 15:40:05
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0