Ett underbart litet vårtecken

Träningen är avklarad, i dag ska jag mörda mina arm/bröst muskler. Hunnit med att vara hemma en sväng och mamma. Vi tjattrade lite om ullareds resan som sakta men säkert börjar närma sig.
 
Jag har beslutat att stryka lite från shoppinglistan då det inte kommer bli något köp utav ridkläder. Tänker nämligen inte ta upp ridningen då tiden inte finns och jag känner att jag brinner inte så mycket för det som jag en gång gjorde. För om jag fortfarande hade haft samma brinnande intresse för det så skulle jag redan ha tagit upp det för länge sen.
 
Lite tråkigt men jag prioterar hellre gymmet då jag trivs där som fisken i vattnet. Och jag vill inte heller boka upp mig för mycket för det brukar oftast sluta med pannkaka.
 
Annars så har jag varit uppe en sväng på öb och sen när jag parkerade bilen på gården så såg jag ett underbart litet vårtecken. Eller jag hörde det också, ena grannen hade nämligen tagit ut sin motorcykel. Han hade nog mest tagit ute den för att se så den startade efter vintervilan. Men jäklar vilket underbart ljud och syn, det får mig att önska att våren kunde komma snabbare.
/M
 

Ditt ord
Postat av: Anna

Kul att åka bort en stund. :) Svar: Ja, det har varit en kanondag. :) Skönt att träna. :)

2013-03-06 @ 22:04:25
URL: http://villemo.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0