Hemma träning

Denna kvällen har gott fort och inte har vi gjort så speciellt mycket heller. Vi har käkat middag och sen slappade vi i soffan en stund innan vi gick över till K:s farmor.
 
Hon fyllde år i dag och bjöd på en massa gott. Först så vart det 2 sorters smörgåstårta och kaffe. När det hade landat i magen så tog hon fram ett stort fat med kakor, det var väl en 5 olika sorter. Och som det inte skulle räcka så plockade hon även fram en hemmagjort tårta.
 
Det slank ner lite smörgåstårta, en kaka och en lite bit tåra som jag sköljde ner med 1½ kopp kaffe. Sen bjöds det även på choklad ur div chokladaskar men där vart det stopp för min del.
 
Vi hade planer på att åka iväg och träna men efter allt fikabröd så vart det lite matkoma. Men vi kompenserade det lite genom att träna här hemma och göra lite övningar.
 
Själv har jag mördat mina magmuskler tack vare denna video som jag hittade på youtube när jag sökte på div magövningar. Den tar verkligen och man blir helt slut, en bra kompensation då det inte vart något besök på gymmet.
 
 

Ditt ord
Postat av: basebollivet.blogg.se

Är ju perfekt att man kan träna hemma med :)

2013-03-12 @ 01:05:54
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: malin

åh denna video var bra, måste testa! jätte duktigt av dig att inte bara frossa loss! :D lätt hänt när de finna massa gott tyvärr men det är jätte bra :) önskar dig en fin dag! ska du göra något speciellt? kram

2013-03-12 @ 10:06:46
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0