Ingen promenad

Vart ingen promenad utan följde med sambon ut till sköldinge. Men innan vi åkte ut så passade vi på att tvätta av hans bil då det var och fortfarande är så fint väder ute.
 
Satt nere i svärmors lokal och snackade skit samt skrev ihop en lång lista på olika maträtter till matlistan. Lyckades efter lite om och men få ihop drygt 35 maträtter.
 
Middagen är intagen och nu blir det lite soffhäng. Ska goolga runt och se ifall jag hittar lite andra tränings övningar man kan göra på gymmet. Tänkte ge mig på och prova trx banden som vi har på gymmet. Har läst att de ska va en grymt bra träningsform.
/M
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Det va min favorit det. Hihi. Den har jag redan bestämt att jag ska beställa. :D

2013-03-17 @ 16:55:05
URL: http://Eembla.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

Google och youtube är bra för nya utmaningar vad gäller träning :)

2013-03-17 @ 17:16:35
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: Malin

åh :) fast håret är jätte snyggt nu med :) lär finnas massor av skoj nere på Ullared :D vill också! kollade vad resa ner kostar med buss, 900kr!! ;O man skulle väl knappt få med sakerna hem xD

2013-03-17 @ 18:03:01
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Angelica

Nu mår jag lite bättre, men känns fortfarande tungt givetvis. Men Charlie kommer alltid att finnas i mitt hjärta. Haft en mysig helg? Det har jag, varit fullt upp. Och har även tingat ev valp, samma ras som Charlie med en annan färg och en tik :)

2013-03-17 @ 21:07:39
URL: http://mylifeismyeverything.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0